maanantai 6. lokakuuta 2008

Vanha kaappi

Tässä on Isabellan ja Anselmin tuleva koti. Vanhempani ovat ostaneet sen huutokaupasta joskus 60-luvulla. Vuosia sitten yritin hioa siitä pois maalikerroksia, se oli aikamoinen urakka. Jätin jutun tarkoituksella kesken, koska kaapista tuli aika hauskan näköinen osin maalikerroksista kuorittuna. Sisälle ei voi vielä kurkistaa, koska se on aika mörkki, eli tumma sävyltään. Tarkoitus on vaalentaa sisus, ja maalata sopivilla väreillä. Hyllyjä täytyy jakaa, ja osin madaltaa. En ole vielä täysin päättänyt, mitä teen alakerran kanssa. Se on vähän haastava, mutta toisaalta sinne voisi kehitellä vaikka mitä mielenkiintoista.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno kaappi tulee kodiksenne!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen blogiisi, Chrisse! Upea kaappi!

Anonyymi kirjoitti...

Oi, mikä kaappi, aivan täydellinen nukkekodiksi! On mielestäni vielä niin samantyylinen tuolla ylemmässä postauksessa olevien puukalusteiden kanssa.

Eija kirjoitti...

On kaunis kaappi - vanhan hienostunut. Tuleeko tähän nyt uusi nukkekoti - Marian kalusteet on siihen kuin nenä päähän ;)

Anonyymi kirjoitti...

Vähitellen pitäis käydä tuon kaapin sisustan kimppuun. Ihan tarkkaa toimintasuunnitelmaa en ole vielä asian suhteen tehnyt.