torstai 26. maaliskuuta 2009

Keväisiä kukkia tyynyllä

Hups, siitäpä on kulunut tosi pitkä aika, kun olen viimeksi päivittänyt blogiani. Mikä lie luova tauko on tässä ollut meneillään. Työhöni liittyvät alkuvuoden kiireet tilinpäätöksineen ovat vieneet mm. oman aikansa. Valon myötä huomaan innostuvani taas kirjontatöistä. Ihanaa, kun oikeesti "näkee" eikä tarvitse tihrustella lampun valossa. Ja tyynynhän minä taas vaihteeksi kirjailin. Aiemmin tehdyt kirjontatyöt löytyvät toisesta blogistani. Tyyny on kirjailtu ompelulangalla. Malli on itse suunnittelemani, mitähän kukkia nuo tuossa nyt ovatkaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kirjottu tyyny! Sulta näitä syntyy :)

Mirja kirjoitti...

Sulla on tosi kauniita kirjontatöitä :)

- Virpi kirjoitti...

Ihan mieletön, kadehdin julkisesti kirjontataitoasi! Minulla on tästä blogistasi monta lukematonta postausta, en ole jotenkin tajunnut että olet myös täällä. Joten rattoisaa puuhaa luvassa täksi illaksi! :O)

chrisse kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! On ollut taukoa kirjonnassa, mutta yhtä kivalta se edelleen tuntuu. Ja se on tässä myös hauskaa, etten muista koskaan kirjoneeni 1:1-koossa. Hurahdin sitten siihen miniatyyri koossa :D.
Virpi - Ehkäpä olen tarkoituksella ollut vähän "piilossa". Kahden blogin pitäminen luo hieman paineita, ja mietittykin etukäteen. Halusin kuitenkin, että nukkekodeillani on kummallakin oma bloginsa, koska ne ovat niin eri tyylisiä talo. Kiva, että löysit tännekin ja toivottavasti viihdyt :D Ihan alkutekijöissä täällä kylläkin vielä ollaan.