torstai 3. syyskuuta 2009

Hassuja teekannuja

Minä olen vähän hurahtanut teenjuontiin. Ei mitään tylsiä pussiteelitkuja, vaan kaapissa on nykyisin erinäinen valikoima toinen toistaan houkuttelevampia irtoteepussukoita. Ja teetähän täytyy osata hauduttaa juuri sopivassa lämpötilassa ja minuutilleen oikean ajan. Mies on kyllä hieman tuhahdellut pienoisille rituaaleilleni, mutta hyvältä on kuulemma tee maistunut. En sentäs ole alkanut rahdata kaupasta lähdevettä, joka olisi ihanteellisinta teen keittämiseen. Pöydällä on lisäksi keskeneräinen Helena Petäistön "Tee Teematka-kirja", joka osaltaan tietty vahvistaa asiaa.

No kuitenkin, edellä kertomani innoittamana muovailin Fimo-massasta nämä hieman hassun näköiset teekannut mukeineen. Värit sekoittelin itse akryyliväreistä.7 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Ihania :) Kelpaa teetä haudutella.

Taina kirjoitti...

Aivan ihania :) todella söpöjä kannuja ja mukeja. Nukkekoti Jie

Eija kirjoitti...

Oi sentään, miten kauniit!

Taina kirjoitti...

Kiva, kun kävit vierailulla. Tuletko huomenna kerhoo olis niin kiva nähdä pitkästä aikaa :) Nukkekoti Jie

anja kirjoitti...

Söpöt teeserviisit :D

chrisse kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Ja vielä Tainalle - kyllä minun piti tulla viime lauantaina, mutta kuinkas siinä sitten taas kävikään. En harmikseni päässyt kerhoilemaan. Lauantai näyttää olevan aika hankala päivä minulle, yritän nyt kuitenkin päästä mukaan jonakin lauantaina syksyn aikana.

BagMiss kirjoitti...

Kerään teekannuja, tosi upeita nämä!!