tiistai 16. joulukuuta 2008

Juhlintaa

Toiseksi nuorin lapsemme pääsi ylioppilaaksi Itsenäisyyspäivän aattona. Nuoriherra ansaitsi hienot juhlansa, joita vietimme kaksi päivää. Tärkeää tapahtumaa edelsi tietenkin viikkojen armoton leipominen ja kodin hillitön tuunaus juhlakuntoon. Tämä pimeä aika on toisaalta aika armelias juhlien suhteen, ja kynttilät ovat ah, niin tunnelmallisia.
Koskapa miniatyyrijutut ovat olleet totaalisesti tauolla, halusin palkita itseni siitä kaikesta siitä hääräämisestä ja pienoisesta hössötyksestä liittyen edellä kerrottuun juhlaan. Tilasin "vähän" materiaalia ja muutaman ihan valmiinkin tavaran. Hups! Minä vissiin hieman innostuin, ihan naurattaa, kun tuota kuvaa katsoo. Pitsit, nauhat ja brodyyrit saavat vielä odottaa. Taitaa olla joulu ensi viikolla, vaikka minä yritin aktiivisesti unohtaa sen täysin ylioppilasjuhlia järjestellessäni. Ei joulua voi ohittaa noin vaan, ja koko iso perheemmekin on koolla silloin. Eli häärääminen jatkuu edelleen, onneksi intouduin leipomaan suuriin juhliimme niin paljon, että minun ei tarvitse leipoa jouluksi kuin piparkakkuja.

4 kommenttia:

Auliina kirjoitti...

Onnea vielä kerran niin pojalle kuin koko perheellekin :)
Aika hienon saaliin saitkin tilattua :D Ja kaikkihan on tuiki tarpeellista!
Lämmintä Joulua ja Onnellista tulevaa Uutta Vuotta toivottelen myöskin. Ensi vuonna nähdään taas :D

Anonyymi kirjoitti...

Onnea paljon kaikille sinne!

Upeita juttuja olet hankkinut!Pitsit näyttivät todella kauniilta.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut minultakin vielä kerran! Ihania herkkuja olet kyllä juhliin leiponut!
Ihanaa joulun aikaa!

Anonyymi kirjoitti...

Lämpimät kiitokset onnitteluista ja toivotuksista!Oli ihanaa juhlia tuoretta ylioppilasta kynttilän valossa. Herkkuja intouduin leipomaan niin paljon, että pakasteeseen jäi aika määrä vielä jouluksikin. Leivon ainoastaan piparkakkuja.
Sormet syyhyä kovasti päästä taas mineilemään, mutta täytyy vielä hetken aikaa odotella.
Toivottelen teille Lämmintä Joulumieltä ja Onnellista Uutta Vuotta!
Pikku Rouvat Auliina ja Epe - Pääsin tapaamaan teitä aivan liian vähän kuluneen syksyn aikana. Kaksi isoa ja tärkeää juttua veivät tosissaan minun aikaani ja voimavarojani muualle. Toivottavasti näemme tulevalla kevätkaudella enemmän.